Reneé’s dagje uit

Wauw wat heb ik pas een heerlijke dag gehad. Ik was zo toe aan een moment mezelf zijn. en aangezien ik met mijn liefste heb afgesproken die momenten aan te geven had ik alle moed verzameld en haar verteld dat ik dat nodig had en dat ik er op uit ging. Dat blijft lastig. Ik weet dat ik haar dan een soort pijn doe, maar ik weet ook dat ik die momenten zo hard nodig heb.

Het mooiste was haar reactie hier op. “Is goed. Kijk je wel uit?” Wat voelde dat fijn. Dat ik dit gewoon kan doen, zonder ‘gedoe’. Zoals ik eerder heb gezegd. Ik heb een vrouw uit duizenden. En daarom ook dat we samen kijken hoe we dit aan kunnen. En hoe de toekomst eruit gaat zien weet niemand natuurlijk.

Dus nadat ik me outfit en make-up op orde had, op de fiets naar het station gegaan. Wat was het spannend om zo de deur uit te stappen, het trappenhuis door naar de fiets en dan door de straten naar de trein. op naar Eindhoven.

Alleen dat vermaledijde mondkapje hihi

Ik ben uiteindelijk lekker wezen shoppen in het Eindhovense. Dit omdat ik maar weinig mensen ken op zich in Eindhoven en dat voelde veilig voor mij en ook voor mijn liefste. Daar wat wezen kijken voor truien. Die had ik nog niet zoveel en met mijn werk waar het soms aardig koud kan zijn, zijn die vaak onmisbaar hahaha. Via whatsapp met mijn liefste een beetje kunnen zoeken naar leuke truien.

Sommige werden het wel sommige niet.

Toen werd het tijd om weer terug te gaan naar de trein. Zit ik op de trein te wachten trek ik dat mondkapje stuk. Zucht. Heb ik weer. Dus ik probeer het maar een beetje te knopen, komt er een oude man naar me toe. “Moet je een nieuw mondkapje hebben vrouwke?” wauw wat lief en wat voelde het goed dat hij me als vrouw zag. Dat was wel echt een euforisch gevoel wat ik niet goed kan uitleggen.

Heerlijk mijzelf weer

En dan kom je thuis. Weer door het trappenhuis naar boven, wat een spannend moment is dat.

Al met al was deze dag heerlijk. Dat ik me niet druk hoefde te maken, en dat ik van mijn liefste zoveel ruimte kreeg. Dit gaat zeker vaker gebeuren. Kan daar zeker aan wennen hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s