Dagje Amsterdam

Ben voor de verandering maar eens ergens anders naar toe gegaan. Met de trein naar Amsterdam. Wel zo relaxed, want zo hoef je geen parkeerplek te zoeken.

Daar aangekomen richting de Dam gewandeld. Onderweg ving ik nog iets op van twee ‘heren’ die me blijkbaar toch wel een ‘duifje’ vonden. Maar niet op gereageerd. Dar soort reacties hoeven sowieso niet van mij.

Op de Dam even een wijntje op het terras gedaan. Heel lekker wijntje, maar ook we prijzig hihi. Toch wel fijn dat ik daar gewoon kom zitten zonder rare blikken ofzo.

Hier na lekker rond gaan wandelen. Winkeltje in winkeltje uit. Ook nog even bij Back Stage geweest. Daar verkopen ze alles op make-up gebied voor onder anderen transvrouwen. Daar een speciale concealer gehaald die de baardlijn beter camoufleert. Nu nog uitproberen hoe het precies moet hihi

Hierna nog lekker ff rond gewandeld. Wat me wel op viel is hoeveel mensen, vooral mannen, naar mijn benen gluurde. Natuurlijk is dat dan wel weer een compliment hahaha. Maar nogmaals dat hoeft allemaal niet haha

Daarna weer lekker naar huis gereisd met de trein. Mooie grote bos bloemen mee naar huis voor mijn liefste. Was een heerlijke dag weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s