Nieuwe look

Wat een heerlijke dag heb ik weer achter de rug. Lekker mezelf kunnen zijn. En lekker wezen shoppen. Had nog wat dingen op mijn verlanglijstje staan en die nu toch maar gehaald.

Eerst naar Waalwijk gegaan. Waarom Waalwijk? Nou daar heb je een van Haren winkel die veel meer XXL maten heeft staan hihi. Dus daar naar hartelust kunnen passen en met een paar leuke stoere boots uit de strijd gekomen.

Selfie van mijn outfit

Daarna lekker even op een terrasje wat zitten drinken. Is een spannend maar fijn moment. Spannend omdat je niet weet hoe het personeel op je reageert. Maar ook nu weer was het super vriendelijk. Echte lieve meiden waren het.

Daarna nog even de lokale C&A in gedoken en met een nieuwe nachtjapon er weer uit gelopen. Daarna nog even bij de action geweest voor een leuk tasje en damesportemonneetje en meteen eens valse wimpers mee genomen. Wil ik toch eens proberen.

Maar het mooiste was toch wel mijn nieuwe look. Voelde me geweldig. Kon elke dag maar zo zijn. Maar goed dingen gaan nu zoals ze gaan en daar mag ik al helemaal niet over klagen.

Kan alleen maar hopen dat elke persoon als ik een partner heeft die haar zo steunt als ik mag ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s