Terugblik 2021

Wat een klote jaar was het. Dan kon je weer van alles dan weer niet. Veel mensen die thuis moesten werken. Dan denk ik toch aan al die meiden die zich thuis niet mogen uiten. Die stiekem hun momentjes moeten zien te vinden. Ga daar maar aanstaan als iedereen thuis is.

Wat voor mij persoonlijk een rot moment was, was toen ik hoorde dat een vriendin was overleden. Toen ik in een zwart gat zat, heeft zij mij haar luisterend oor gegeven. Samen aan de telefoon gezeten. Mede hierdoor klom ik er weer uit. Ellen ik ga je ook komend jaar weer missen.

Om toch ook positief te zijn in mijn persoonlijke overzicht. Gelukkig veel mooie momenten mogen mee maken. Die momenten dat mensen die dicht bij me staan me lieve berichten stuurden toen zij hoorden van mijn genderdysforie. Ik ben jullie allemaal erg dankbaar. Deze lieve berichten maakten dat ik opkrabbelde uit een dal.

En natuurlijk als laatste dank aan mijn lieve vrouw. Dank dat je me probeert te accepteren. Dat je samen met mij een weg wil vinden. Ik kan me niet voorstellen hoe ik zonder jou nog door zou kunnen.

Hopelijk wordt 2022 een mooier en beter jaar. Een jaar waarin we weer wat meer kunnen leven. Ik wens jullie allemaal een geweldig uiteinde en een gelukkig en vooral liefdevol 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s