Naar de dokter…

Vandaag weer een stapje verder. Na 4 dagen mijzelf te zijn 24/7, vandaag bij de huisarts geweest. Zoals meer mannen heb ik last van haarverlies boven op de kruin. Ik wilde met de huisarts de mogelijkheden bespreken om dit tegen te gaan.

Nu weten zij daar al ruim 2,5 jaar van mijn dysfore gevoelens. Maar ik was nog nooit eerder als Renée daar geweest. Vandaag was de eerste keer.

Dus nadat ik de kinderen naar school geholpen heb, mezelf verzorgd en opgemaakt en gekleed. Vanwege het weer een lekkere warme jurk en thermo panty aan gedaan.

En dan netjes op tijd kwam ik aan bij de huisarts. De assistente stond even te kijken wie deze onbekende dame was die voor haar stond. Toen ik mijn naam zei en het tijdstip noemde, leek het kwartje te vallen. En daar zat ik dan in de wachtkamer. Ik was daar niet de enige, wat voor mij weer wat spanning opleverde. Want zouden ze me zoals gebruikelijk als meneer C. oproepen? Nah ja zie t dan wel weer.

Toen kwam de huisarts de wachtkamer in riep alleen mijn achternaam. Geen meneer of mevrouw. Ik vond dat wel heel erg netjes opgelost. Nadat ik een goed gesprek heb gehad over mijn vraag wat we kunnen doen tegen het haarverlies, gaf hij mij de optie voor Finasteride. Een testosteron blokker die het proces stopt. Hier zaten wel wat bijwerkingen aan, maar die vind ik niet zo erg. Zeker gezien mijn droom. Nu dus hopen dat de apotheek snel sms’t dat zij het medicijn op voorraad hebben voor mij.

Ondertussen nu al een aantal dagen 24/7 mijzelf. Voor mij heerlijk. Mijn liefste vind het erg lastig. Zo moeilijk om een balans te vinden. Denk ik aan haar, dan ontken ik mezelf. Denk ik aan mij, dan verwaarloos ik haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s