Wandeling

De laatste tijd is wat rustig. Misschien ook zelfs wel goed. Het betekent dat er wat meer rust komt. Toch maak ik wel iedere keer weer een klein stapje vooruit. En mij geeft dat een gelukkig gevoel.

Vorige week weer eens lekker gaan wandelen. Een slordige 25 km over de Veluwe. Nu doe ik dat wel vaker. Maar nu was het voor het eerst in een echt zomerjurkje. En wat gaf me dat een geweldig gevoel.

Weliswaar was de zon erg sterk en heb dus de befaamde zongebruinde bh bandjes in mijn huis staan hihi. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg hihi.

Dit jurkje had ik enkel nog alleen thuis op het balkon durven dragen. Toch doordat ik van zoveel vrienden en vriendinnen steun krijg voel ik me zoveel sterker. En dat maakt dus weer dat deze dame zich meer en meer durft te presenteren als vrouw.

Zo was ik vorige week ook bij de diëtiste. Daar was ik als man nog, maar heb wel aangegeven dat ik dus Renée ben en we hebben ook daar een mooi en open gesprek over gehad. Het leek haar superleuk om de volgende keer met Renée kennis te maken hihi

En als klap op de vuurpijl…..ik zag dat ik 5 mei vrij ben en wil op deze mooie dag dus echt bevrijd door brengen. Zegt een vriendin die mij al jaren als man kent, leuk gaan we samen!! Ja dan voel ik me toch echt enorm geaccepteerd.

Ben zo dankbaar voor al die lieve mensen om mij heen. Die mensen die me niet afstoten omdat ik anders ben. Heerlijk. Tegen al deze mensen wil ik schreeuwen DANKJEWEL!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s