Dagje aan het strand

Omdat ik gisteren toch in de buurt van het strand moest zijn, besloot ik om lekker in mijn jurkje die kant op te gaan. Nadat ik me mooi opgemaakt had, stapte ik in de trein. Ik moest eerst een fiets ophalen bij een winkel.

Ik kwam daar aan als vrouw en vertelde dat ik een afspraak had om een fiets op te halen. De jongen in de winkel controleerde de afspraak en vroeg om mijn ID. Oeps, daar had ik we even over nagedacht en ik had voor de zekerheid ook mijn transgender ID pas meegenomen.

Ik pakte mijn ID bewijs en legde deze op de toonbank. Ik vertelde de jongen maar direct dat ik transgender ben en dat er daarom nog een man op het ID bewijs staat. De jongen reageerde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, wat het natuurlijk eigenlijk ook zou moeten zijn. Hij zei:”Och met die mondkapjes zie je dat toch niet. “ wauw wat was dat fijn. Iemand vertellen wat je voelt en dat die zo luchtig reageert. Vond het even spannend, maar hierna kom ik de hele wereld aan.

Daarna door die grote stad richting het strand gefietst. Heerlijk de wind en zon op je blote benen voelen. Het gewapper van een jurk. Je kan je toch niet voorstellen dat vrouwen geen jurk zouden willen dragen hihi

Aangekomen op het strand lekker de schoentjes uit en met de rood gelakte teennagels door het heerlijke warme zand naar de zee lopen. Bij het toiletbezoek gewoon zonder gedoe gebruik kunnen maken van het damestoilet en natuurlijk even de make up nakijken.

Even de make up nakijken op het damestoilet.
Lekker door het water en zand lopen.

Na een uurtje of anderhalf genoten te hebben, weer richting het station gefietst en weer met de trein naar huis gereisd.

Vanaf het station weer lekker terug gelopen door mijn eigen stad en wijk. Door het appartementencomplex naar huis. Blijft altijd spannend, maar omdat ik niet bang hoef te zijn dat mensen me herkennen hoef ik daar geen zorgen over te maken.

Kortom…het was een heerlijke dag waar ik lekker veel energie aan op gedaan heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s